úterý 23. června 2015

Moje narozeniny


Dnes mám narozeniny. Všechno nejlepší mně! Díky. Je mi 29, příští rok mi bude 30... To už je hodně. 

Slavili jsme dneska úklidem celého bytu, protože nám za chvilku přijede návštěva. Od té doby, co mám dítě, mi ty narozeniny vůbec nepřipadají tak důležité... Edovy narozeniny jsou milionkrát důležitější! Možná je to proto, že jeho porodem jsem se stala matkou a je to pro mě významější životní událost než moje narození, které si nepamatuju, že ano. Možná to má čistě praktický důvod, že mu můžu chystat dárky a dort a oslavu a těšit se, jakou bude mít radost.

Dnešek jsme strávili na pláži, v moři a v parku s kamarádama. Uklízeli jsme až odpoledne a večer. A dostala jsem robota!! Teda spíš jsme se zrovna dneska dokopali k tomu, abychom ho koupili, vybíráme ho už od Vánoc. Každopádně už je doma a mám takové tušení, že z nás budou velmi dobří přátelé.


A asi před měsícem už jsme dostala krásný dárek od mého muže, který jsem si přála a tak trochu jsem si o něj napsala Ježíškovi (rozuměj poslala jsem mailem přesný odkaz s instrukcema.) Je to kabelka kolem pasu, děsně krásná a děsně praktická pro nošení dítěte v šátku nebo nosítku a také pro běhání za dítětem všemi směry rychlostí blesku. No není krásná?


4 komentáře:

  1. Odkud máte tuhle kabelku, je super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu mám od jedné šikovné ženy z Barcelony:) má obchod na etsy.com a jmenuje se Caomka https://www.etsy.com/shop/CAOMKA

      Vymazat
  2. Odkud máte tuhle kabelku, je super

    OdpovědětVymazat
  3. Chceš-li zajímavý dárek pro ženu a ještě aby byl vtipný? Zde takový je k mání. Tento dárek je zcela neotřelý a přináší do života ženy dávku zábavy a smíchu. Jeho zajímavý koncept a humorný design udělají z každého okamžiku vtipnou situaci. Je to skvělý způsob, jak rozveselit její den a udělat jí radost. Každý detail tohoto dárku je pečlivě vybrán s cílem vyvolat úsměv na jejím obličeji. Překvapte ji tímto zajímavým a vtipným darem a přeneste ji do světa lehkosti a veselí. Je to skvělý způsob, jak vyjádřit svou originalitu a kreativitu při výběru dárku. Buďte inovativní a vyberte dárek, který přinese do jejího života zajímavou a vtipnou atmosféru. Přineste jí nejen radost, ale i mnoho smíchu a veselí tímto zajímavým a vtipným darem, který bude připomínkou vaší jedinečné přátelství.


    OdpovědětVymazat