pondělí 27. července 2015

Přípravy na dlouhou cestu autem

V srpnu nás čeká dlouhá cesta autem s celým družstve, chystáme se procestovat pár zemí a dojet do Česka. Bude to dlouhé, ale my to máme rádi, rádi jezdíme a objevujeme svět. Naposled jsme takhle jeli autem, když bylo Eduardovi půl roku, to ještě krásně spal většinu cesty. Teď už to bude jiné, rozhodně už tolik nespí. Na druhou stranu v roce a půl už se dá docela zabavit knížkami, hrami a v poslední řadě také tabletem. To bude moje eso v rukávu pro případy krize. Jinak bych byla ráda, kdyby tak netrávil úplně celou cestu... No uvidíme, jak to půjde.


Takže mě teď čekají přípravy. Musím vymyslet, co by tak to dítě mohlo bavit. Hry, knížky, hračky a taky aplikace do mobilu a tabletu. Ponořím se do hlubin internetu a nakonci vám podám zprávu o tom, jak to dopadlo a co jsem našla. Jakékoliv osvědčené tipy uvítám! 

4 komentáře:

  1. u nás spolehlivě zabírají různé dobroty a na střídačku.... stále jsem nabízela jablíčka, mrkev, lentilky, lízátko, pití, křupky, ... takže jsem v nohách měla jednu tašku s hračkama a druhou s dobrotama... a Dorotka (1,5) se zabavila nejdýl dvěma autíčkama, kterýma jezdila po pultíku sedačky.... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jídlo mám taky v plánu, ale to u nás asi moc nezabere, Eduard skoro nejí. Auta jsou ale dobrý, nejvíc ho baví, když zpívám a roztáčím kola do rytmu:)

      Vymazat
  2. u nas CD miro jaros, lidl prasiatka...furt dokolaaaaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eda je na ty dětské písně asi ještě malej, to ho vůbec nezajímá... Tak zpívám já, to se mu líbí:)

      Vymazat