středa 2. listopadu 2016

Co je nového

Zdravím Vás všechny po delší pauze, která u nás byla plná novinek. Hned Vám řeknu, co se dělo. Jen se chci omluvit za nečinnost na blogu, ale vězte, že pochopíte důvody a že už bude líp. 




Tak nejprve jsme se po pěti letech života odstěhovali ze Španělska. Rozprodali jsme nábytek, sbalili jsme 15 krabic, (které nám naštestí odvezl jeden hodný český kluk dodávkou až do Česka,) odnesli jsme několik krabic na charitu a vyhodili jsme asi tak tři kontejnery nashromážděných zbytečností. A bylo to. 

Prázdniny jsme strávili v Česku, hezky s rodinou a kamarády. Cestovali jsme, vyráželi jsme na výlety a užívali jsme si krásy rodného kraje. Třeba tak, že jsme si koupili týdenní síťovou jízdenku na vlak a jezdili jsme pořád vlakama. No uteklo to rychlostí blesku. 



Na začátku práznin jsem také zjistila, že jsem těhotná. První trimestr proběhl v tajnosti, kdyby náhodou něco, ale miminko i břicho rostou a rostou. Nicméně první trimestr mi dal docela zabrat, a to hlavně únavou. Takže jsem spala kdykoliv, kdy spal Eduard. A nějak jsem si na to zvykla a pořád to tak máme, i když už jsem v půlce těhotenství. 

Aby toho nebylo málo, na konci září jsme se přestěhovali do Belgie. Drahý tu dostal práci, tak jsme tu. Máme krásný byt, v kterém však nic není. Tak postupně vybavujeme, sháníme věci z druhé ruky a zařizujeme. Hned první den jsme dojeli do Ikey a koupili 3 matrace, spíme na zemi všichni vedle sebe. Obývák je tak velkej, že nevíme, co tam vlastně dáme, vždycky jsme řešili problémy malých bytů, jestli se to tam vůbec vejde a kam, přesně na centimetry. Teď se nám teprv po dvou týdnech podařilo zbavit se ozvěny a mám podezření, že je to tím sušákem na prádlo, co tam teď stojí... 

Naštěstí jsme tu objevili kulturu blešáků, hned druhý den byl jeden velikej hned tady u nás. Tam jsme pořídili spoustu věcí za super ceny, tak jsme další víkend našli další v okolních vesnicích a moc se nám to líbí. Jsou to obyčejní lidé, co prodávají to, co už nepotřebujou. Mají tam i hračky, takže to baví i Edu a naše sbírka aut se rozrůstá. 

Tak to jsou naše životní novinky. O novinkách na blogu to bude příště, musím totiž ješte popracovat na něčem, co chystám... Už brzy Vám to všechno ukážu.



6 komentářů:

  1. Jsem ráda, že jste v pořádku a zabydlujete se :) A těším se až se zase potkáme, užívejte.

    OdpovědětVymazat
  2. Juuuu, vitam ta opat a tesim sa na novinky!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Pane jo, to jsou změny ! Gratuluji k druhému přírustku, ať se v novém domově líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc gratuluji! Zabydlujte a užívejte nové životní etapy. Všem hlavně zdraví ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem moc ráda, že jste zpátky a těším se na všechny zprávy z další země. Hlavně přeju, ať se vám všem v novém domově líbí, zabydlujete se, mimi v bříšku kéž roste do krásy a zdraví a je vám spolu dobře :).

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluju k miminku!!!! A tfuj, tfuj, tfuj!!! A pak samozřejmě k super přestěhování do nový země!

    OdpovědětVymazat