pondělí 8. června 2015

Výlet do Sierra de Gúdar

Včera jsme byli na moc hezkém výletě nedaleko od Valenci v pohoří Sierra de Gúdar. Teda nedaleko na španělské poměry, tady je všechno daleko, což vás donutí změnit pohled na věc. Ujeli jsme 350 km. Eduard byl zlatej, cestou do první vesnice spal a cestou z poslední vesnice taky spal. Pak v obcích byl napůl na zádech v KiBi a napůl chodil, protože tam skoro vůbec nejezdila auta.

Navštívili jsme krásné vesnice, kde jakoby se zastavil čas (i když tak to vypadá všude ve Španělsku mezi druhou a pátou hodinou) a ušli jsme jeden kilometr v přírodě. Byli jsme totiž v horách ai 1500 metrů vysoko a slunce tam bylo pěkně ostré, tak to nebylo na velkou turistiku. Příště si seou beru deštník a budu chodit s deštníkem, aby se mi to dítě na zádech neupeklo. Možná se mě zvěř v lesích bude bát, ale jinak to asi nepůjde. 

Tak a tady jsou fotky, jsou z telefonu, protože když jdeme v plné polní: my dva, Eduard a batoh na zádech a dva psi na vodítkách, tak jaksi nezbývají ruce na foťák. Nicméně to budeme trénovat a časem slibuju fotky z velkého foťáku.

Mora de Rubielos





Rubielos de Mora

Linares de Mora

Tady prý jsou pravěkké malby, nenašly jsme teda žádnou, ale bylo to tam hezké. To je ten jeden kilometr pěšky.



A tady je mapa naší trasy


Žádné komentáře:

Okomentovat